Dış kulağımın delik kısmının başladığı yer -özellikle alt kısmı- sanki şiş gibi ağrıyor. Sanki orada bi şişlik varmış gibi ama şişlik de hissetmiyorum. Elleyince ağrısını acısını hissediyorum sizce ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
Semra Atay Hanım,
Dış kulağınızda şişlik ve ağrı hissetmeniz bir enfeksiyon, kulak kiri birikimi, travma veya alerjik reaksiyon gibi durumların belirtisi olabilir. Bir kulak burun boğaz uzmanına başvurarak durumu kesinleştirmeniz ve uygun tedaviyi almanız önemlidir. Geçmiş olsun.
Semra Atay
25 Mayıs 2024 CumartesiDış kulağımın delik kısmının başladığı yer -özellikle alt kısmı- sanki şiş gibi ağrıyor. Sanki orada bi şişlik varmış gibi ama şişlik de hissetmiyorum. Elleyince ağrısını acısını hissediyorum sizce ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 PazartesiSemra Atay Hanım,
Dış kulağınızda şişlik ve ağrı hissetmeniz bir enfeksiyon, kulak kiri birikimi, travma veya alerjik reaksiyon gibi durumların belirtisi olabilir. Bir kulak burun boğaz uzmanına başvurarak durumu kesinleştirmeniz ve uygun tedaviyi almanız önemlidir. Geçmiş olsun.